Skip Links

Jognyilatkozat

  A honlapon található információk kizárólag azzal a céllal kerültek elhelyezésre, hogy információt szolgáltassanak a Group 4 Securicor plc-rõl, érdekeltségi körébe tartozó más cégekrõl illetve azok szolgáltatásairól.

Bár a Group 4 Securicor nagy körültekintéssel állította össze a honlap tartalmát, nem vállal garanciát a megjelenõ információk pontosságáért és teljeskörûségéért, továbbá a külsõ oldalakra mutató linkek tartalmáért.

Az oldalakon megjelenõ információk nem minõsülnek ajánlatnak, ajánlati meghívásnak, ajánlásnak, vagy G4S részvényekre vonatkozó vásárlási javaslatnak.

A honlapra történõ belépéssel Ön egyetért azzal, hogy a törvényben meghatározott eseteket kivéve a Group 4 Securicor semmilyen felelõsséget nem vállal a szerzõdések teljesítése során keletkezõ kárért, vagy egyéb sérelmekért (beleértve a speciális eseteket, közvetlen és közvetett károkat is), amit (a) a honlapon megjelenített információk, vagy a honlapról harmadik fél oldalára mutató linkek információi (b) a honlap mûködése vagy nem mûködése okoznak.

Termékeit és szolgáltatásait a Group 4 Securicor általános szerzõdéses feltételei alapján biztosítja minden olyan esetben, amikor a szállítás megrendelés alapján történik.

A honlap tartalmát szerzõi jogok védik és minden Group 4 Securicor szellemi termék (beleértve korlátozás nélkül a védjegyeket, szabadalmakat és tervezési jogokat) és márkanév a Group 4 Securicor tulajdona. A honlap tartalmának személyi számítógépen történõ tárolása, nyomtatott dokumentumok felhasználása kizárólag magánhasználatra engedélyezett. A honlapon található anyagok módosítása, grafikai vagy szövegelemek bármilyen felhasználása csak a Group 4 Securicor elõzetes írásos engedélyével megengedett.